vrijdag 19 april 2013

Review L'oréal Nude magique CC cream


Zoals jullie konden lezen zat bij de laatste deauty box de cc cream van L'oréal. Een product wat veel doelen wil bereiken, lees maar even mee:

'Een nieuwe ontwikkeling in de beautywereld, de cc cream. CC staat voor color correction, het is een nieuwe generatie crèmes die nog meer doen dan BB-crèmes. Ze zorgen nu ook voor een corrigerend effect! Je wil komaf maken met roodheid of je wil niet langer een doffe teint? L'oréal Paris heeft twee unieke versies van de CC cream zodat je er een hebt die het beste aan jouw behoeften voldoet. Met zijn formule tussen huidverzorging en make - up is het codewoord "simplexiteit": een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor een complex samengestelde huid' (Deauty box, Maart 2013) 

Van dit product zijn er 2 versies verkrijgbaar. De groene, die roodheid moet corrigeren, en de oranje, die vermoeidheid moet maskeren. Ikzelf heb de oranje versie. En oranje is het... Kijk maar naar de foto's.

Wanneer je het product aanbrengt, lijkt het nog vrij roze en normaal van kleur. Je ziet dat het een soort waterachtige structuur heeft met korreltjes in. Deze zijn capsules die openbreken bij het smeren, waarbij het product moet vrijkomen dat je vermoeidheid maskeert.



Bij het unboxing artikel van de deautybox schreef ik al dat deze cc cream aan de donkere kant leek voor mijn huid. Hier kan je zelf zien wat voor een effect het heeft:



In combinatie met dagcrème:




Dit product lijkt me niet geschikt voor 90% van de bevolking, het is gewoon veel te oranje! Het wordt ook telkens feller oranje wanneer je blijft wrijven.

Jammer, L'oréal, maar dit is geen geslaagd item...

Verkoopprijs: €13,99 per stuk.


Fijne dag en tot morgen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten