zaterdag 13 april 2013

Favoriete haar producten!

Regelmatig krijg ik complimenten over mijn haar. Ik heb vrij lang en glanzend haar waar ik alle kanten mee op kan. Ik besef heel goed dat dit een luxe is en probeer het daarom ook zo goed mogelijk te verzorgen. Vandaag neem ik jullie mee in het wereldje van mijn haar producten!

Met haar producten bedoel ik producten die ik gebruik buiten de douche of het bad. Hierbij heb ik 3 favorieten, ik wissel regelmatig maar deze 3 blijven vaak terugkomen.


 Het eerste product is het haar serum van Hegron. Wat schrijven ze zelf: 'Hegron haar serum zorgt direct voor een glad en glanzend effect, het haar voelt zijdezacht aan. Daarnaast helpt het pluizig, dwars en springerig haar in bedwang te houden. Verdeel 1 of 2 pompjes serum over handdoekdroog of droog haar en breng het in het gewenste model.'  Nu de beschrijving klopt volledig aan de werking van het product. Ik gebruik 1 pompje van dit product op droog haar, voordat ik het ga stijlen. Ik heb nadien inderdaad nog weinig last van pluizig haar én het beschermd mijn haar tegen de hitte van de stijlstang.
Het product is te koop bij de Action en kost €2,99 voor 75 ml. Zeer budgetproof dus!


 Om mijn haar extra stijl te krijgen, als ik uitga bijvoorbeeld, gebruik ik deze 'Flattening iron serum' van Schwarzkopf. Ik zorg ervoor dat mijn haar droog is, verdeel het in secties en zet de andere delen van mijn haar vast op mijn hoofd. Ik spray enkel malen op mijn haar, borstel het uit en stijl het dan.
 Het zorgt ervoor dat mijn haar makkelijker stijl wordt én stijl blijft. Als ik dit product gebruik, hoef ik de komende 2 dagen niet aan mijn haar te komen. Enkel wat extra serum voor de kleine uitspringende haartjes maar voor de rest zit het nog prima!
Dit product is niet te koop bij een warenhuis, enkel te verkrijgen via gespecialiseerde kapperswinkels of bij de kapper zelf. Richtprijs: €12 voor 200ml
Als laatste gebruik ik tegenwoordig vaak de 'Essence Absolue' van Shu Uemura. Een product wat ik ook via de deauty box heb leren kennen. Het is een leave in olie voor droog haar die ervoor zorgt dat je geen last meer hebt van pluizig haar of uitspringende haartjes. Een pompje of 2 van dit product is meer dan genoeg om over mijn haar te verdelen én een hele dag zonder weerbarstig haar te zitten.
Shu Uemura, het is al een hele prestatie om die naam juist uit te spreken, is het makkelijkst te verkrijgen via een webshop als je niet in de buurt van Antwerpen of Brussel woont.
Prijs: €19,50 voor 30ml.

Tot morgen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten