donderdag 28 februari 2013

Webshops.

Iedereen kent het wel, de hele week zo druk bezig zijn dat je amper je gewone boodschappen kan doen. Laat staan een nieuw kledingstuk kopen of die ene oh zo mooie armband die je al een aantal keer gezien hebt op blogs.

Lang leve de webshops denk ik dan! Het aanbod wordt steeds uitgebreider en er komt meer en meer variatie online. Nu kan je niet enkel je kledij online kopen maar ook spulletjes die je nodig hebt voor DIY's.

In deze blogpost deel ik graag mijn favoriete webshops.

Als je op zoek bent naar fijne kledij is asos een aanrader! Ze hebben voor elk budget, elke maat en vorm en elke stijl wel iets. Naast kledij verkopen ze ook meer en meer juwelen en beauty gerelateerde producten. Ze verzenden gratis en vaak is deze dan ook enkele dagen later thuis. Past iets niet? Geen probleem, je mag het terugsturen en ze maken het bedrag over op jouw rekening!

Ben je op zoek naar betaalbare onderdelen om zelf juwelen te maken, dan is hoblit the place to be! Hun aanbod is niet heel groot maar wel betaalbaar. Drie dagen na je betaling komt je pakketje thuis aan. Mocht je meer tijd hebben, neem dan eens een kijkje op etsy waar je zowat alles kan vinden als het neerkomt op diy'en. Vaak komt dit materiaal van China of Amerika waardoor je makkelijk 3 weken moet wachten...

Mijn zus is al enkele malen op vakantie naar Amerika geweest. Telkens kwam ze terug met geweldige verhalen over het eten ginds. Toen we de webshop van usfoodz ontdekten, konden we natuurlijk niet anders dan een bestelling plaatsen. Hun aanbod is gevarieerd en ze hebben gratis verzendkosten! Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen.

Ben je nog op zoek naar een speciaal speelgoedje voor je huisdier? Zooplus heeft een leuk en uitgebreid aanbod! Reken wel enkele dagen extra voordat je het thuis ontvangt, bij mij duurde het zowat 2 weken. Maar ze hebben leuke en voordelige deals die het wachten waard zijn! Ga je trouwens via de website van zwerfkat in nood naar zooplus, krijgen deze katjes wat extra voordelen! Doen!

Ben je van plan om een online aankoop te doen, check dan altijd even korting,be. Wie weet kan je dat leuke jurkje aan 50% korting scoren!

Fijn weekend en veel shopplezier! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten