woensdag 27 februari 2013

Restaurants met een leuk veggie aanbod (1).

Mijn vriend en ik zijn beiden vegetariërs en in het weekend gaan we al eens graag uit eten.

Het is echter niet altijd makkelijk om leuke restaurants te vinden waar ze meer vegetarisch aanbieden dan een salade of pasta. Op zich is er niets mis met dan aanbod. Maar na 15 jaar vegetariër te zijn, wil je wel eens graag wat anders.

De komende weken deel ik graag met jullie onze favoriete plekjes!

Op stip op nummer 1 staat bij ons de Greenway. Een vegetarisch / veganistisch fastfood restaurant waar het heel gezellig is om te eten.
Ze hebben een vaste kaart maar ook dagsoepen en maandaanbiedingen die je telkens opnieuw zullen verrassen. Wie in Gent of Leuven is en graag iets lekkers wil eten, denk dan zeker eens aan de greenway!
Meer info vindt je hier!

De Preuverie is een klein restaurantje in het centrum van Hasselt waar ze een ruim aanbod aan vegetarische gerechten aanbieden. Op donderdagavond kan je hier een vegetarisch driegangen menu krijgen voor maar €17,50! Het is zeker de moeite om dit restaurant eens een bezoek te brengen maar je kan best reserveren! Wil je last minute toch nog wat lekker eten van De Preuverie, kan je natuurlijk steeds hun take - away eens uitproberen!
Meer info vindt je hier!

Als laatste wil ik nog een restaurant in de kijker zetten waarvan jullie waarschijnlijk niet verwachten dat er een vegetarisch aanbod is: Chuckwagon BBQ!
Deze Amerikaanse eettent is gelegen in Tongeren. Vanaf het eerste moment dat je binnenwandelt, waan je je echt in Amerika. De tafels, de decoratie, de outfits van het personeel, de manier waarop het eten geserveerd wordt,... Kortom: alles hoort samen!
In Amerika eten de mensen graag vlees maar bij Chuckwagon zijn ze de vegetariërs gelukkig niet vergeten! Zowat alle hamburgers kan je in vegetarische variant verkrijgen en ze zijn overheerlijk....
Meer info vindt je hier!

Heeft er iemand al ervaringen met 1 van deze restaurants? Hebben jullie nog aanraders voor ons?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten